Välkommen till Hugna.se! Använd koden HUGNA10 för 10% rabatt på din första beställning

  0

  Din kundvagn är tom

  Footer

  HUGNA

  Hos Hugna hittar du ett stort utbud av inredning och möbler online, där hög kvalitet och fantastiska priser står i fokus. Fri frakt och snabb leverans ingår i alla beställningar.  KONTAKTA OSS

  Om du har några frågor angående produkter, din beställning eller annat kan du kontakta vår kundtjänst som finns redo att hjälpa dig.


  TELEFON

  +46 (0)10 888 52 28


  E-POST

  hallo@hugna.se

  Kundtjänst är öppen vardagar 8-16

  När du ska betala för varan kan du välja mellan att följande alternativ:

  - Paypal
  - Klarna 14 dagars faktura
  - Klarna delbetalning
  - Visa
  - Discover
  - Mastercard
  - Amex

  Vårt huvudlager ligger i Fredrikstad i Norge ca. 45 minuter norr om Strömstad. Här har vi showroom och outlet som ni gärna får besöka. På grund av tullhantering mellan Norge och Sverige är det dock inte möjligt att själv hämta varor, men ni är hjärtligt välkomna att besöka oss för att se och känna på möblerna och provsitta sofforna och stolarna. Kontakta gärna vår kundtjänst för att boka tid via vår chatt eller skicka ett mail tillhallo@hugna.se

  Ja, om inget annat anges erbjuder vi fri frakt på alla våra produkter. Notera; Det finns några undantag där fraktkostnader kan uppstå där det finns extrema geografiska lägen. Se fraktinformation på vår hemsida för mer information om våra riktlinjer.

  Vi skickar ut din beställning så snart faktureringsprocessen är klar. Sedan tar det upp till 10 dagar att få din produkt hemlevererad, beroende på var i Sverige varorna ska levereras.

  Vad tråkigt att du vill returnera din beställning. Vi gör det dock mycket enkelt för dig att returnera dina produkter. Du behöver bara kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer för att starta processen. Gå till vår retur- och bytessida för mer information.

  Vår affärsmodell innebär att vi hittar de bästa tillverkarna runt om i världen för att kunna erbjuda våra kunder den bästa kvaliteten till bra priser. För närvarande har vi tillverkare i: Danmark, Litauen, Kina, Italien och Indien.