Välkommen till Hugna.se! Använd koden HUGNA10 för 10% rabatt på din första beställning

  0

  Din kundvagn är tom

  HÖG KVALITET,
  ÄRLIGA PRISER,
  OCH FANTASTISK DESIGN

  RÄTT FRÅN PRODUKTION OCH DIREKT HEM TILL DIG

  VÅR VISION

  Hugna betyder glädje och nöje, och det är vad vi vill att våra kunder ska uppleva hos oss. Med ett öga för nordisk design erbjuder Hugna designmöbler av hög kvalitet. Vi vill förändra hur svenskar handlar möbler på nätet och göra det till en positiv och effektiv process med ärliga priser. Vår vision är att göra möbler av hög kvalitet och fantastisk design tillgänglig för alla.

  VÅR HISTORIA

  Möbeläventyret började 1963, när en norrman startade ett möbelföretag i San Francisco, USA. Nu, flera decennier senare, har sonen återvänt till Norge för att göra detsamma i Norden. Med en uppväxt inom möbelbranschen och kunskap om möbler och möbelproduktion har han upplevt flera fall av ineffektivitet i denna bransch.

  Han hade därför en önskan om att starta ett företag där han kunde förändra hur vi köper möbler på nätet, och det är här vi är idag. Med positionen att Skandinavien är världshuvudstad för inredning är hans vision att göra möbler av hög kvalitet tillgängliga för alla. För alla ska ha råd att leva ett bekvämt liv, och inte minst vara stolta över möblerna de har i sina hem.

  VÅR MODELL

  Vår affärsmodell tillåter oss att skära bort onödiga mellanhänder mellan produktion och hem. Vi fokuserar på hög kvalitet, ärliga priser, fantastisk design och fri frakt.
  "Den nordiska naturen är till för alla och vi anser att kvalitetsmöbler ska vara likadana"

  Fantastisk design till bra priser

  Fri frakt - snabb leverans

  Allt på lager

  30 dagars utvidgad ångerrätt
  *Se villkor